Unii au fantezii in jurul durerii si pedepselor inca de la o varsta foarte frageda, durerea echilibrata cu placere.

In lumea post- Fifty Shades of Grey, oamenii vorbesc din ce in ce mai mult despre BDSM (bondage, disciplina si sadomasochism), temnite, Subs si Dommes si varietatea uluitoare de jucarii folosite in aceste activitati sexuale sadomasochiste.

Cine este o dominatrix?

Dominatrix – femeia dominanta, in special cea care isi asuma rolul sadic sau dominant in aceste activitati sexuale, a ajuns sa capteze fantezia multor barbati de la o multime de ani. Cunoscuta si sub numele de Domme si Pro-Domme, o Dominatrix este forma feminina a dominatorului latin care inseamna initial un conducator sau un domn.

Deci, ce ii face pe barbati sa mearga la aceste Dominatrix, ce ii face pe barbati sa vrea sa plateasca pentru privilegiul de a fi raniti si umiliti?

1. Asocierea dintre durere si placere

Te-ai zgariat vreodata o vanataie din cand in cand doar ca sa vezi? Dommele sunt adesea femei care intaresc usor si convenabil aceasta asociere ciudata dintre durere si placere. Adesea, acest lucru este facut vizibil de un obiect de durere, cum ar fi un bici de piele sau catuse, dar in aceasta configuratie diferita, aceste obiecte declanseaza punctele de placere la barbati, mai degraba decat durerea. Cei mai multi dintre noi recunosc de fapt imaginea populara a dominatricei care sta deasupra unui barbat ghemuit, de obicei cu un bici in mana.

2. Implinirea fanteziilor adolescentine

Este un adevar universal acceptat ca majoritatea barbatilor s-au indragostit de un profesor sau matusa cu siguranta cand erau adolescenti. Aceasta dorinta de a multumi si de a servi o femeie incredibil de atragatoare, care comanda si trebuie respectata este o fantezie sexuala universala pentru barbati.

Aceasta dorinta de a multumi si de a servi o femeie incredibil de atragatoare, care comanda si trebuie respectata este o fantezie sexuala universala pentru barbati.

Dominatia senzuala sau jocul de rol ca fiind un baiat naiv introdus in placerea sexuala este adesea primul motiv care atrage barbatii la o dominatrix. Practicile obisnuite includ lovirea sau alte tipuri de pedepse corporale (obisnuite in scoli/case), sclavie, inchinarea picioarelor, umilire sau diferite tipuri de jocuri de rol in care barbatul este neputincios.

3. Prea multa viata sexuala monotona

In societatile conventionale, casatoriile aranjate si sexul in stil misionar sunt inca norma. Practicile percepute ca neconventionale sunt prea des stigmatizate. Prea mult din „normal” in sexualitatea adulta consimtita devine adesea monoton si plictisitor pentru barbati. Unii barbati au stimuli sexuali absolut bizare – cum ar fi sa fie suparati sau scuipati, deoarece sunt umiliti, le considera incredibil de personali si intime, dar nu isi pot imagina ca le-ar face cu sotia lor simpla conventionala, asa ca urmatoarea oprire este evident. doamna dominatoare!

 4. A renunta la control

Toti barbatii heterosexuali au o nevoie intrinseca de a fi placuti si acceptati de o femeie. Majoritatea barbatilor le place sa aiba controlul asupra vietii lor profesionale, cel care este responsabil. Dar, cu o dominatrie, ei pot elibera aceasta presiune de a lua decizii si pot juca roluri supuse, cum ar fi a fi un incornorat, a fi „fortat” sa priveasca sau sa faca anumite acte sau chiar sa faca lucruri percepute subordonate, cum ar fi curatarea mizeriei. Majoritatea barbatilor se simt deseori inconfortabil sa impartaseasca aceste fantezii cu partenerii lor obisnuiti de teama de a fi judecati sau perceputi ca „mai putin barbatesc”.

5. Varietatea este condimentul vietii

Adesea, nu doar barbatii singuri, ci si cuplurile cauta o dominatrie pentru a adauga condiment vietii lor sexuale blande si pentru a aduce inapoi libidoul esuat. Sa recunoastem, nu este usor sa gasesti o femeie puternica, dominanta, sexualizata in viata de rutina. Intreaga drama costumata cu corsete din piele, cizme cu toc stiletto pana la coapse, ciorapi de plasa si un bici, impreuna cu tot felul de jocuri fetish, fantezie, dominatie si supunere sunt atat de departe de norma intr-un dormitor inca. Multe fetisuri se refera la detalii minuscule care nu sunt adesea indeplinite de partenerii obisnuiti, cum ar fi oja specifica, adulmecarea, tipul specific de coafuri, tocuri ciudate sau turnarea lucrurilor extrem de calde sau reci pe piele.

BDSM-ul este adesea interpretat gresit ca ranind oamenii si prezentat in mass-media populara, de asemenea, ca fiind practicat doar de cei care sunt torturati emotional. Dar, de fapt, majoritatea barbatilor considera ca este imputernic pentru ambii, deoarece se bazeaza in mare parte pe deschiderea mintii de a incerca lucruri neconventionale, increderea completa in partener in siguranta ta si intimitate extrema. Sexualitatea umana este mult mai variata si mai fascinanta decat isi dau seama majoritatea oamenilor.

Previous article18 lucruri pe care i le poti spune partenerului tau pentru a-i arata cat de mult il iubesti
Next article5 moduri de a fi fata pe care abia asteapta sa o arate prietenilor sai