Indragostirea este unul dintre subiectele noastre preferate, pentru ca vorbirea despre ea ne face sa cunoastem mai mult si mai bine cum o traieste fiecare persoana, si chiar cum o traieste fiecare gen, asa ca in acest articol va vom explica cum se indragostesc barbatii, deoarece creierul functioneaza diferit.

Fiind strict la subiect, s-a dovedit stiintific ca nu exista diferente anatomice in creier intre barbati si femei , prin urmare, nu ar exista variatii intre modul in care barbatii si femeile se indragostesc, cel putin la nivel fiziologic. , fara Totusi, asta nu se aplica celor construite social.

Adica, deja in practica, barbatii si femeile au un mod particular de relationare care este influentat de mediul care ii inconjoara, de gusturi, preferinte si obiceiuri. Adica, propriu-zis, varianta este modul de gandire. 

Creierul barbatilor este ordonat pe sertare: bani, familie, finante, dragoste si sex. Ultimele doua, de fapt destul de indepartate.

In plus, se precizeaza ca, in timp ce femeile stiu aproape imediat ce simtim despre cineva, ele, de la inceput, pleaca doar de la atractie, adica un barbat nu se va indragosti de o femeie pe care nu o place. Incep cu privelistea.

In momentul in care se simt atrasi de tine, singurul lucru pe care il au in vedere este cat mai ramane sa te duca la culcare, in timp ce tu, poate deja il imaginezi imbracat in costum de mire sau iti saluta parintii.

Acesta este modul in care barbatii si femeile gandesc diferit atunci cand intalnesc un potential partener. In acest context, exista o cheie care va fi vitala pentru ca el sa se indragosteasca de tine: SPUNE NU. 

„NU” devine un cuvant magic pe care trebuie sa-l spui inainte de a face sex cu el daca vrei sa mergi mai departe.

Cu alte cuvinte, spune-i clar ce astepti de la el intr-o pozitie verticala si imbracat, deoarece daca o faci odata ce ai fost intim, nu ii va pasa ce vrei de la relatie.

Lucrurile sunt spuse inainte, sunt mereu foarte prezent. In cazul in care au o intalnire si el propune sa mearga la el acasa, spune nu si asa a doua si a treia oara. 

Asta il va face sa se gandeasca la ce trebuie sa faca pentru a te face sa spui da. Deci, asta il va forta sa vada care sunt calitatile tale si sa vada ce trebuie sa faca pentru a obtine ceea ce isi doreste. 

Nu ceda deloc, doar pentru a-i face placere, ca sa-i fie clar ca iti respecti convingerile, ca stii ce vrei si ca asta nu-ti va lipsi pentru cineva pe care nici macar nu-l cunosti. Luati in considerare aceste patru moduri de a o ignora, astfel incat sa ramana cu tine pentru totdeauna.

Desi suna banal, un alt mod de a-i face sa se indragosteasca este sa fii autentic, le place asta.

Un alt sfat care functioneaza este sa-l lasi sa fie barbat, adica pana la urma, desi lucrurile s-au schimbat astazi, faptul ca ii lasi sa aiba cu tine detalii tipice barbatilor il va face sa se simta special si, prin urmare, dispus. a se preda iubirii…

Acestea sunt cateva modalitati de a-l face sa treaca de la sertarul sexual pe calea iubirii, ceva care intr-adevar necesita mai mult timp pentru ei decat pentru femei.

Luati in considerare, de asemenea, ca femeile sunt educate sa se indragosteasca romantic, in care il cautam pe printul fermecator care va veni sa ne salveze de aceasta singuratate si goliciunea pe care o simtim.

In timp ce barbatii sunt antrenati sa caute o femeie care sa-i satisfaca sexual, indeplinind in acelasi timp cerintele de a sti sa conduca o casa si sa creasca copii.

Multi oameni depasesc deja aceste stereotipuri, motiv pentru care tot mai multi oameni amana traditia casatoriei si pun la indoiala ce isi doresc cu adevarat de la un partener. 

Cu toate acestea, ei nu sunt majoritatea. Astfel, continuam sa reproducem moduri de a relationa deja invechite, dar de care este foarte greu sa ne detasam pentru ca asa am crescut si ne-am obisnuit.

Asta nu inseamna ca barbatii sunt rai, pur si simplu ca educatia cantareste modul nostru de a relationa. 

Asadar, avand in vedere rolul lor de masculinitate, barbatii se indragostesc autentic, dar le este greu sa-si gestioneze sentimentele si emotiile, astfel incat se pot simti uneori vulnerabili si defensivi. 

Evident ca nu vorbim despre toti barbatii, intrucat sunt jumatate din umanitate si de aceea nu este posibil ca acestia sa aiba un singur mod de a se indragosti.

Previous article15 moduri simple de a-ti da seama daca un coleg de serviciu te place