Puteti descarca filme si seriale Disney+. Pentru a le vizualiza offline si daca nu doriti sa utilizati limita de date mobile. Desi nu puteti salva filme si emisiuni pe computer, le puteti descarca in aplicatiile mobile pentru iPhone, iPad si Android.

Cum sa descarcati cu usurinta filme Disney+?

Mai intai, gasiti si selectati un film pe care doriti sa il salvati pentru redare offline. Puteti alege ceva de pe pagina de start. Sau utilizati diferitele functii si categorii de cautare ale aplicatiei. Toate acestea pentru a gasi un film pe placul tau.

Dupa aceasta, apasati butonul Descarcare. Care arata ca o sageata indreptata in jos. Filmul dvs. va incepe acum sa se descarce imediat pe dispozitivul mobil iPhone, iPad sau Android. Puteti verifica descarcarea uitandu-va la bara de progres care inlocuieste butonul Descarcare.

Apoi, apasati pe fila Descarcari pentru a vedea toate filmele si alt continut salvat pe dispozitivul dvs. Acum, odata ce filmul s-a terminat de descarcat, selectati butonul „Reda”. Care se afla in partea de sus a copertei filmului.

Alternativ, puteti apasa pictograma etichetata „Descarcat complet” care se afla in partea dreapta a titlului filmului. Butonul arata ca un dispozitiv inteligent cu o bifa in centrul ecranului. Dupa aceea, va aparea o fereastra pop-up cu mai multe optiuni. Trebuie sa selectati linkul „Redare” pentru a incepe sa vizionati filmul.

Cum sa descarcati seriale in aplicatie?

Procesul de descarcare a serialelor in aplicatia Disney+ este aproape identic cu salvarea filmelor. Pentru a incepe, selectati o serie pe care doriti sa o pastrati pentru redare offline. Apoi puteti apasa butonul „Descarcare” de langa episoade individuale. De asemenea, apasati butonul Descarcare pentru intregul sezon al seriei.

Daca alegeti optiunea de a descarca un sezon intreg, va aparea o fereastra pop-up in partea de jos a ecranului. Confirmarea faptului ca doriti sa salvati un anumit numar de episoade. Acum, apasati butonul „Descarcare” pentru a continua.

Pictograma butonului Descarcare se va transforma intr-o bara de progres. In mod similar, puteti selecta fila Descarcari, pentru a verifica tot ceea ce este descarcat pe dispozitivele dvs. Android, iPhone sau iPad. La randul sau, fiecare episod pe care il descarcati, chiar daca exista doar unul. Acesta va fi grupat pe serii. Atingeti serialul pentru a gasi un anumit episod pe care doriti sa-l vizionati.

La fel cum vizionati filme descarcate in aplicatia Disney+, puteti sari imediat la playerul video selectand butonul Redare. Care se afla in partea de sus a copertei serialului. Alternativ, puteti atinge pictograma dispozitivului inteligent cu bifa in mijloc, pentru a deschide un nou meniu.

In meniul pop-up mentionat, selectati butonul „Redare” pentru a incepe sa vizionati serialele pe care tocmai le-ati descarcat.

Stergeti filmele si serialele descarcate de pe dispozitiv

Cand ajungeti la sfarsitul unui episod al unui film sau al unui serial, pe care l-ati descarcat deja. Aplicatia Disney + va va oferi optiunea de stergere. Daca ati ratat acel buton sau ati iesit din player inainte ca acesta sa apara. Puteti chiar sa stergeti filme si seriale vizionate sau nedorite din fila Descarcari. Trebuie doar sa apasati aceasta optiune pentru a continua.

Cel mai simplu mod de a sterge un singur articol descarcat este sa glisati spre stanga pe lista si apoi sa selectati butonul Stergere, care arata ca un cos de gunoi. In acest fel, filmul, serialu vor fi imediat eliminate de pe dispozitivele dvs. mobile (iPhone, iPad sau dispozitiv Android) fara nicio fereastra secundara de confirmare.

De asemenea, puteti selecta mai multe elemente de sters in acelasi timp. Pentru a face acest lucru, apasati butonul „Editati” situat in coltul din dreapta sus al interfetei aplicatiei mobile.

Dupa aceasta, bifati caseta de langa toate filmele sau serialele pe care doriti sa le stergeti. O bara de text in partea de jos a aplicatiei va va informa cate elemente au fost selectate. La fel si cat spatiu va fi eliberat odata ce acest continut este eliminat. Acum, apasati butonul Stergere, care arata ca un cos de gunoi, astfel incat sa puteti sterge filmele si serialele descarcate de pe dispozitivul dvs. inteligent.

Acelasi proces functioneaza daca doriti sa selectati si sa stergeti episoadele individuale ale seriei. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati mai intai seria din lista de Descarcari. De acolo, apasati butonul „Editare”, alegeti episoadele pe care doriti sa le stergeti, apoi apasati pe optiunea Stergere.

Previous articleCum sa vezi istoricul browserului si pasii pentru a-l sterge
Next articleLenovo Phab 2 Pro, realitatea augmentata Google pe mobil