Lansarea jailbreak-ului Unc0ver pentru iOS 14 – iOS 4.3 pentru iPhone 12, iPhone 11 si alte dispozitive a provocat multa activitate in comunitatea de jailbreak. Au fost lansate o multime de noi modificari de jailbreak pentru iOS 14 – iOS 14.3, in timp ce alte modificari populare de jailbreak au fost actualizate pentru a accepta iPhone 12 si iOS 14. Consultati cele mai bune modificari de jailbreak iOS 14 – iOS 14.3 pe care ar trebui sa le incercati pe iPhone.

Exista multe modificari de jailbreak care sunt compatibile cu iOS 14 – iOS 14.3, dar cele enumerate mai jos va permit sa va personalizati iPhone-ul dupa bunul plac, sa adaugati functii noi, sa eliminati unele suparari iOS si multe altele. Exista un motiv pentru care ar trebui sa incercati toate modificarile de jailbreak iOS 14 enumerate mai jos. Daca nu ati facut-o deja, puteti sa va faceti jailbreak iPhone-ul cu iOS 14 – iOS 14.3 folosind Unc0ver jailbreak.

Cele mai bune modificari iOS 14 – iOS 14.3 Jailbreak pentru iPhone

1. Cylinder Reborn

Apple a reinnoit in mod semnificativ ecranul de pornire al iPhone-ului in iOS 14, adaugand suport pentru widget-urile ecranului de pornire. Daca vrei sa condimentezi ecranul de pornire al iPhone-ului, poti folosi varianta de jailbreak Cylinder Reborn. O versiune „renascuta” a modificarii originale Cylinder, aceasta adauga animatii de defilare a pictogramelor si animatii de defilare a paginii pentru a anima si mai mult ecranul de pornire al iPhone-ului.

2. EasyDialer14

Lipsa marcajului T9 pe iPhone, chiar si dupa toti acesti ani, este o omisiune uluitoare. Daca iti lipseste si compozitia lui T9 sau nu ai experimentat-o ​​inca, iti recomand sa incerci tweak-ul EasyDialerT9. Acest lucru va adauga apelarea T9 la aplicatia Telefon de pe iPhone, permitandu-va sa gasiti si sa apelati rapid contactele direct de la dialer.

Modificarea poate inlocui, de asemenea, aplicatia de apelare nativa cu una personalizata, care arata putin mai moderna si are un aspect mai elegant.

3. Springtomize

Daca iti faci jailbreak iPhone-ul pentru a-l personaliza, Springtomize este o modificare obligatorie pentru tine. Aceasta modificare de jailbreak vine cu o serie de optiuni de personalizare care va vor permite sa modificati fiecare aspect al iOS 14 dupa bunul plac. Unele caracteristici notabile ale Springtomize includ capacitatea de a mari randurile si dimensiunea pictogramelor de pe ecranul de pornire, de a schimba animatiile sistemului si multe altele.

De asemenea, puteti configura profilurile pentru a avea setari diferite pentru diferite situatii.

4. Grupuri

Groupi rezolva una dintre cele mai mari suparari ale ecranului de blocare iOS 14 prin gruparea notificarilor. Face acest lucru cu o abordare unica in forma de pastila care va face ecranul de blocare mai utilizabil si, de asemenea, ii va oferi un aspect elegant. De asemenea, are un mod intunecat personalizat si adauga neclaritate la suprafata ecranului de blocare pentru a-i oferi un aspect uimitor.

5. DoubleToday

Pe langa suportul pentru widget-urile ecranului de pornire, Apple a adaugat si o pagina Biblioteca de aplicatii la iPhone-uri cu actualizarea iOS 14. Dupa cum sugereaza si numele, widget-ul DoubleToday inlocuieste Biblioteca de aplicatii cu o alta vizualizare a widget-ului Today.

6. Hestia

Una dintre problemele cu jailbreak-ul iPhone-ului in zilele noastre este ca multe aplicatii pot inceta sa functioneze, deoarece au detectarea jailbreak-ului. Puteti folosi Hestia tweak pentru a ocoli detectarea jailbreak-ului in aplicatii. Lucrul frumos la acest tweak este ca nu necesita sa dezactivati si injectia tweak.

7. Lunec 2

Aceasta este o modificare care arata cu adevarat cat de puternica poate fi jailbreak-ul iPhone-ului tau. Pur si simplu, cu ajutorul snap-ului, puteti „decupa o portiune a ecranului si o mentineti plutind pe ecran”.

Practic, va permite sa faceti capturi de ecran de pe mobil, care pot fi utile in multe scenarii, mai ales pe iPhone, deoarece ii lipsesc functii multitasking avansate. De asemenea, puteti fixa o captura de ecran mobila pe ecran pentru referinta rapida atunci cand este necesar.

8. CarBridge

CarBridge va imbunatati experienta CarPlay in masina dvs., permitandu-va sa deschideti orice aplicatie pe iPhone. Practic, va oglindi ecranul iPhone-ului intr-o interfata de utilizare asemanatoare CarPlay pe unitatea principala a masinii, astfel incat sa puteti lansa aplicatii direct si sa faceti mult mai mult. De asemenea, puteti ascunde aplicatiile CarPlay neutilizate pentru a elibera spatiu pe ecranul de pornire.

9. Usor

Aceasta setare va va permite sa descarcati si sa partajati imagini de pe YouTube, Twitter, Facebook si alte aplicatii de retele sociale. De asemenea, va permite sa importati fisiere audio si muzicale de pe WhatsApp si YouTube in aplicatia de muzica implicita.

10. Playour

Playour va permite sa personalizati widgetul Now Playing de pe iPhone dupa cum doriti. Puteti personaliza aspectul widget-ului pe ecranul de blocare modificandu-i nivelurile de transparenta, diferitele culori ale widget-ului si multe altele.

11. Tastatura de actiune

Daca utilizati mai multe tastaturi pe iPhone si comutati frecvent intre ele, atunci aceasta modificare este o necesitate pentru dvs. Remapeaza tasta „globala” pentru a comuta intre prima si a doua metoda de introducere. Este disponibil si suport pentru tastatura terta parte, astfel incat sa puteti utiliza Gboard, SwiftKey sau orice alta tastatura la alegere fara griji.

12. Filza

Gestionarea fisierelor a parcurs un drum lung pe iPhone de cand Apple a introdus pentru prima data aplicatia Files in iOS 11. Cu toate acestea, exista inca o multime de limitari, pe care utilizatorii puternici le-ar putea gasi frustrante. Aici intra in joc popularul tweak de jailbreak Filza.

Gestionarea fisierelor de pe un iPhone cu jailbreak este simpla, oferindu-va acelasi set de caracteristici si functionalitati pe care le-ati gasi intr-un manager de fisiere de pe computer.

Previous articleEleganta, confort si functionalitate: recenzie Huawei MateBook D
Next articleAflati principalele diferente dintre jocurile video sandbox si open world