Deocamdata, contactul zero este primul sfat care se aplica atunci cand se incearca recuperarea unui fost partener. Si este adevarat ca in unele cazuri functioneaza si in alte cazuri va fi doar o pierdere de timp, dar chiar si asa, multi nu stiu sub ce puncte  trebuie aplicat contactul zero , pentru a obtine rezultate pozitive. Toata lumea aplica contactul zero in acelasi mod traditional si apoi se intreaba daca acesta functioneaza sau nu.

De fapt, regula fara contact este de folos

Si in acest articol voi mentiona cele mai frecvente erori la aplicarea regulei fara contact, iar printre acestea se numara:

I-ai fost infidel iubitei tale

Dupa parerea mea, aplicarea zero contact atunci cand ai fost infidel partenerului tau este ceva foarte ilogic, pentru ca multi  barbati infidel  cred ca atunci cand aplica zero contact fosta iubita il cauta de parca ea ar fi fost de vina pentru esecul relatiei.

Dar aici ideea este cine a stricat relatia? fara indoiala persoana infidela, atunci va fi ca aplicarea contactului zero timp de 3, 6 si 9 luni va ajuta o femeie sa-si dea seama de marele barbat pe care l-a pierdut.

Daca ne gandim mai bine,  infidelitatea  este cel mai rau lucru care se poate intampla intr-o relatie, iar contactul zero nu va functiona cu greu in aceste cazuri.

Relatia ta a fost plictisitoare

O alta dintre marile greseli este sa aplici zero contact chiar si atunci cand o femeie nu are de ce sa te caute.

Pentru mine  adevaratul inteles al contactului zero  este sa scapi pentru un timp pentru a-ti planifica strategia de recuperare si nu sa scapi crezand ca o femeie te va cauta magic si tu trebuie sa rezisti atata timp cat este nevoie pentru ca ” intr-o zi” fosta ta iubita te voi cauta

Dar daca relatia ta a fost plictisitoare si monotona, s-ar putea ca fosta ta iubita sa fi crezut ca salvarea relatiei este cea mai buna?

Dupa cum vezi, contact zero trebuie sa aiba anumite ingrediente pentru ca sa functioneze, pentru ca daca o femeie te paraseste pentru ca relatia a fost proasta, atunci fosta ta iubita nu va avea de ce sa te caute si tu vei astepta doar ceva. asta nu se va intampla.

Ai fost un om rau in relatie

Un alt punct care joaca impotriva oricarui barbat care vrea sa-si recupereze fosta iubita este TOT ce s-a intamplat in relatie.

De exemplu, atunci cand oamenii care imi iau cartile ma contacteaza, din moment ce le dau sfaturi personalizate, primul lucru care imi place sa stiu este cat de buna sau rea a fost relatia.Pentru ca abia atunci pot sti daca relatia este sau nu salvata.

Dar chiar si asa, exista barbati care au tratat o femeie rau si, din cauza acestor actiuni, au instalat doar emotii negative in partenerul lor, care doar o vor ajuta sa nu mai vrea sa-l mai vada pe acest barbat in viata ei, dar chiar si asa, mi-am dat seama. ca barbatii De vreme ce ei vad contactul zero ca solutie la problema lor, au crezut ca ar functiona in cazul lor.

Si acesti barbati se intreaba atunci de ce dupa 3 sau 6 luni de contact zero  fosta lor iubita  nu da semne de viata, dar ceea ce isi amintesc cel mai putin sunt toate acele momente rele prin care biata femeie a trecut alaturi de ei.

De aceea am fost impotriva presupusilor experti care spun ca prin obtinerea metodei lor  iti vei putea recupera fosta iubita indiferent de ce s-a intamplat in relatie , pentru ca stiu foarte bine ca sunt relatii care au o solutie si altele. ca oricat de mult ai incerca nimic nu va functiona.

Secretul regulei fara contact este…

Daca relatia a fost proasta si fosta ta iubita nu are de ce sa te caute, nu pot decat sa-ti spun ca contactul zero nu va fi solutia problemei tale si este mai bine sa aplici o alta strategie.

Dar daca relatia ta a trecut prin mici probleme, dar chiar si asa momentele bune au fost mai multe, atunci  aplicarea contactului zero  iti poate da rezultate bune.

Sa ne amintim ca un magnet are nevoie de o anumita energie pentru a putea atrage un alt magnet, dar daca nu mai ramane energie in relatia voastra, atunci nu veti avea ce este necesar pentru ca fosta iubita sa va caute pentru a salva relatia.

Am spus-o mereu, atractia este esentiala pentru ca contactul zero sa functioneze, pentru ca daca  fosta ta iubita nu are de ce sa te caute  atunci de ce crezi ca o va face.

Previous article19 semne evidente ca te place
Next articleCe observa barbatii la o femeie la prima lor intalnire?