Uneori, atunci cand esti intr-o relatie, poti avea impresia ca lucrurile  evolueaza. Poate ca nu poti stabili cand a inceput, dar partenerul tau incepe a inceput sa te enerveze.  Adevarul greu este ca s-ar putea sa te indragostesti. Este greu de realizat, dar s-ar putea sa nu te simti asa cum ai simtit candva.

Daca nu esti sigur de cum te simti, iata sapte semne comune ca te indragostesti.

1. Lupta nu se termina niciodata.

Lupta nu este niciodata distractiva, dar este o modalitate importanta si necesara pentru cupluri de a rezolva neintelegerile. Acestea fiind spuse, daca luptele apar frecvent sau intentia ta este sa dai vina pe partenerul tau, acestea sunt o problema. Reflectati si vedeti daca puteti intelege de ce au loc luptele. Incercati sa rezolvati problema in cauza sau luptele sunt o modalitate de a starni emotii pe care nu le verbalizati?

2. A spune „te iubesc” doare.

Cand ii spui pentru prima data „te iubesc” unui partener, expresia are un mod de a deveni fiecare alta propozitie. Acum, cand partenerul tau ti-o spune, o spui doar din obligatie sau pentru a evita stanjenile. Fraza pare o minciuna. Afirmarea verbala a iubirii este atat de inradacinata in cultura noastra incat este inevitabil. Daca simti nevoia sa renunti la aceasta afectiune, este probabil un indiciu ca ceva mai profund se intampla in relatia ta.

3. Obiceiurile si ciudateniile partenerului tau te enerveaza.

Cand ai inceput sa te intalnesti, ai gasit adorabil scartaitul ascutit din rasul partenerului tau. Acum, este cel mai enervant sunet imaginabil. Cand te indragostesti, este usor sa vezi tot ce face partenerul tau ca pe un afront personal. De cele mai multe ori, cand avem o judecata sau o suparare, este un sentiment nerezolvat pe care il purtam noi insine. Daca iti este greu sa fii in preajma partenerului tau, vezi daca proiectezi aceste sentimente asupra lui.

4. Orice are prioritate fata de petrecerea timpului cu partenerul tau.

Este sanatos si normal sa ai prieteni in afara relatiei tale, dar este, de asemenea, important sa prioritizezi petrecerea timpului cu partenerul tau. In timpul epuizarii relatiei, unii oameni isi vor mentine fiecare centimetru al programului rezervat cu o activitate pentru a evita sa iasa cu partenerul lor. Daca excludeti in mod intentionat timpul de calitate cu partenerul dvs., se intampla ceva.

5. Exista mult mai putina intimitate fizica.

Dupa ce faza lunii de miere se termina, de obicei cuplurile fac mai putin sex. Este absolut in regula, atata timp cat va serveste ambele libidouri. Daca sexul se opreste cu totul, aceasta este o alta poveste. Relatiile fara sex sunt un semn destul de sigur ca dragostea se stinge. Dincolo de sex, contactul fizic nonsexual este, de asemenea, o modalitate importanta prin care cuplurile se leaga. Sa te indepartezi de mana partenerului tau pe umar este, de asemenea, un semn ca lucrurile se inrautatesc.

6. Nu esti sigur daca exista un viitor impreuna.

Uneori, cand un partener se indragosteste, ei va evita sa-si faca planuri de viitor, deoarece se tem sa nu incalce o promisiune sau sa investeasca bani in asteptarea unei despartiri. Un turnesol bun pentru asta este testul biletelor la concert. Ai cheltui 100 de dolari pentru a merge cu partenerul tau la un concert la trei luni? Daca raspunsul este nu, s-ar putea sa adapostesti niste sentimente nerezolvate.

7. Esti atras de alti oameni.

Este perfect normal sa fii atras de alti oameni atunci cand esti intr-o relatie. Oamenii atragatori nu inceteaza sa existe, pentru ca esti intr-o relatie dedicata. Cu toate acestea, daca fantezi in mod regulat despre interactiunea romantica cu oamenii cu care te incrucisezi, s-ar putea sa calci pe un teritoriu periculos. Arunca o privire si vezi daca de fapt a existat o crestere a numarului de oameni atractivi pe orbita ta sau daca este o deficienta in relatia ta.

Desi acestea sunt semne comune ca s-ar putea sa te indragostesti, exista o singura modalitate de a spune cu siguranta: arunca o privire profunda la tine si la relatia ta. Dupa ce se incheie faza lunii de miere, exista intotdeauna o pauza in relatie. Depinde de tine si de partenerul tau sa decizi daca relatia merita sa o urmaresti odata ce ochelarii de culoarea trandafirii sunt scosi. Uneori, raspunsul corect este sa mergi mai departe. Alteori, va trebui sa muncesti pentru a mentine iubirea vie.

Tine minte: nici-o relatie nu este perfecta si primesti doar ceea ce ai pus. Numai tu poti apela daca relatia ta este intr-o pauza sau este ceva de la care sa treci mai departe si doar tu ai raspunsul corect.

Previous article5 greseli pe care le fac barbatii la o intalnire si care alunga femeile
Next article18 semne ca iubitului tau ii este dor de tine