Berbecul are un spirit de foc al caracterului martial. Sunt super activi, incarcati si gata sa accepte proiecte mai noi. Cand un Berbec este suparat pe tine, ar trebui sa te acoperi, altfel te vor ataca. Ce se intampla cand ignori un barbat Berbec sau o femeie Berbec? Berbecul iarta usor? Cum se comporta atunci cand sunt suparati? Care sunt cele mai rele trasaturi ale Berbecului care ii fac greu de iubit sau le fac probleme in relatii?

Iata lista cu primele 10 trasaturi negative ale zodiei Berbec conform astrologiei:

1. Berbecii sunt nerabdatori

Berbecul poate fi extrem de nelinistit atunci cand doresc sa initieze sau sa excite o sarcina. Sunt niste initiatori rapizi, dar abia reusesc sa-si termine sarcinile pe care le preiau cu finete. O astfel de graba ii face adesea sa ia decizii gresite, care se rasfrang in spatiile lor profesionale si personale. Ei vor ignora adesea sfaturile nobile ale celor dragi si vor face un salt de credinta pentru a obtine rezultatele dorite. Aceasta tendinta impulsiva de cele mai multe ori ii pune in necazuri profunde decat anticipeaza.

2. Berbecii controleaza

Ca semn de foc, barbatii si femeile din Berbec sunt extrem de energici si motivati sa devina mari in viata. Abia se vor gandi prea mult asupra rezultatelor actiunilor lor. Este intotdeauna drumul lor sau autostrada, altfel ar putea arunca un acces de furie. O astfel de personalitate razboinica i-ar putea face destul de indepartati, deoarece continua sa fie indiferenti la impactul comportamentului lor asupra celor mai apropiati. A fi sub supravegherea atenta a unui Berbec poate fi o afacere infricosatoare, mai ales pentru cineva delicat si foarte emotional.

3. Berbecii sunt cautatori de atentie

Femeilor Berbec si in special barbatilor Berbec le place sa fie viata unei petreceri. Sunt salbatici si nu ezita sa-si arate abilitatile sociale. Te vor fermeca cu conversatiile si ideile lor pline de spirit. Isi vor pescui complimente si isi vor face in mod deliberat prezenta cunoscuta cu carisma lor. Nu indraznesti sa-i ignori sau vor fi suparati. S-ar putea sa nu fie cei mai buni oameni pentru a gestiona respingerea, in special cei ai partenerilor, sefilor sau celor dragi. Astfel, ei cer sa fie tratati la indemana lor, reflectand o personalitate toxica a barbatului sau femeii Berbec.

4. Berbecii sunt incapatanati

Nativii egoisti Berbec au o dorinta disperata de a avea intotdeauna dreptate. Ei nu vor accepta niciodata infrangerea, ajungand uneori pana la punctul de a-si paria viata pentru a se dovedi adevarat. Vor izbucni daca arunci o provocare deschisa pentru a-i face gelosi sau pentru a le rupe moralul. Aceasta unitate competitiva poate atrage inamici cu potentialul de a provoca daune ireparabile nativului Berbec. Slabiciunea unui barbat sau a unei femei Berbec este natura sa combativa care nu renunta acolo unde este necesar. O viata de compromis si construirea unui mediu pasnic nu este niciodata motivatia lor in viata.

5. Berbecii sunt insensibili

Interactiunile cu persoanele din Berbec sunt intense si destul de epuizante. Vor avea nevoie de tine pentru a tine pasul cu energia lor si abia iti lasa timp sa te relaxezi sau sa te relaxezi. Deoarece sunt indivizi hiperactivi, cer oamenilor din jurul lor sa fie vioi si entuziasmati sau si-ar putea exprima imediat dezamagirea. Lenea sau amanarea le vor opri chiar daca aceasta este o necesitate pentru relaxarea mintii si a corpului fizic. O astfel de insensibilitate la dispozitiile lor sau la emotiile altora ii poate alunga pe oameni sau ii poate face antipatici.

6. Berbecii sunt aroganti

O trasatura de personalitate toxica si intunecata a barbatului sau femeii Berbec este rautatea sau comportamentul nepoliticos. Sunt construite pentru a fi dure si, prin urmare, proiecteaza subconstient o natura rece. Te vei uri pentru ca treci granitele cu barbatul sau femeia Berbec, pentru ca ei nu cruta oamenii si nu iarta usor atunci cand sunt raniti. Vor fi cruzi si nu vor avea un colt moale pentru cineva care l-a suparat si, prin urmare, Berbecul este cunoscut pentru ca este nemiloasa fata de dusmanii lor.

7. Berbecii sunt lucratori groaznici in echipa

Berbecii sunt lideri nascuti. Fiind curajosi si extrem de indrazneti, au inima sa se ridice pentru ei insisi si pentru altii. Le place sa preia conducerea si sa conduca grupul spre glorie. Daca consideri ca Berbecul este un pres care va primi comenzi fara sa se gandeasca la impactul pe care il are asupra stimei de sine, te inseli. Fiind un nativ condus de Marte, Berbecul agresiv nu va urma decat indrumarea cuiva cu calitati asemanatoare soarelui. In caz contrar, sunt oameni auto-directionati carora le place sa-si croiasca in mod independent propriile cai si sa devina pionieri.

8. Berbecul poate fi manipulator

Barbatii si femeile nascuti sub zodia Berbec sunt cunoscuti a fi insistenti. Le place sa isi directioneze rezistenta ridicata catre activitati productive. De asemenea, sunt puternici si isi pot face treaba prin tact si manipulare. Ei merg dupa propriile lor harti de viata si nu accepta sfaturi pana cand nu ii satisface. Ei inteleg valoarea reunirii tuturor pentru a realiza o afacere complexa. Prin urmare, isi folosesc intelectul pentru a-si executa planurile, uneori pana la manipularea deliberata a persoanelor potrivite de la bord.

9. Berbecii au un temperament prost

Este dificil sa stapanesti izbucnirea violenta de furie a barbatului sau femeii Berbec. Ei trebuie sa ramana informati si sa aiba control. Au o energie distructiva care i-ar putea frustra destul de usor pe cei din jur. Au nevoie de un spatiu in care sa-si evacueze durerea sau ar putea sfarsi intr-o activitate autodistructiva in care se vor deda. Sunt gata sa insele si adesea sa exploateze slabiciunile altora pentru a-si gestiona propriul sentiment exaltat de sine.

10. Berbecii sunt razbunatori

Ca o persoana de razboi condusa de Dumnezeu, barbatul sau femeia Berbec va cauta dreptate pentru greselile facute lor sau celor carora le pasa. Se vor lupta sa-si ierte sau sa-si uite dusmanii si sa razbune greselile. Nu le pasa daca judecata lor este gresita. Pentru a calma un Berbec este nevoie de eforturi mari si rabdare. Va trebui sa obtineti o piele groasa pentru crizele lor de furie si izbucnirile lor violente si sa aveti o inima mare sa le acceptati scuzele atunci cand se racoresc si pleaca intr-o calatorie de vinovatie.

Previous articleCum reactioneaza Sagetatorul cand este suparat?
Next articleMasca din fulgi de ovaz: cum se aplica si beneficiile acesteia