Ii aducem o lista cu 10 aplicatii esentiale care nu pot lipsi din iPhone-ul tau. 

Jocuri, o aplicatie pentru a-ti migra continutul de pe un smartphone Android la iOS si multe alte lucruri este ceea ce poti gasi in aceasta mica compilatie. App Store are sute de mii de aplicatii si jocuri, asa ca lista ar putea fi nesfarsita, asa ca de aici va invitam daca exista una care considerati ca ar trebui sa faca parte din el, spuneti-o mai jos in comentarii.

Aplicatii care nu pot lipsi de pe noul tau iPhone!

Move to iOS

Aceasta aplicatie nu este in App Store, dar nu va panicati, nu am innebunit. Move to iOS este o aplicatie pe care o poti gasi in Google Play Store si iti va fi de mare ajutor daca te gandesti sa-ti schimbi smartphone-ul Android pentru noul iPhone 6s . Cu el, iti va fi mult mai usor sa transferi informatii si continut (imagini, muzica, videoclipuri…) pe noul tau smartphone iOS.

Waze

Aceasta aplicatie este foarte utila pentru a cunoaste informatiile despre trafic si drum in timp real datorita faptului ca are cea mai mare comunitate de soferi din lume.

1Password 

Acest manager este perfect, astfel incat sa nu va mai uitati niciodata e-mailul, Facebook sau orice alta parola de serviciu . De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece parolele dumneavoastra vor fi protejate in 1Password cu o alta parola.

TunnelBear

TunnelBear VPN este un instrument puternic care nu numai ca va protejeaza de riscurile asociate cu retelele WiFi publice, dar protejeaza si confidentialitatea locatiei si activitatii dvs. In acest fel, site-urile si aplicatiile pot fi deblocate ca si cum ai fi in alta tara.

Slava desarta

Este unul dintre cele mai populare jocuri de rol multiplayer online ale momentului . Ofera o experienta de utilizator cu adevarat incredibila si are o grafica de inalta calitate de care te poti bucura pe noul ecran iPhone 6s.

Scheunat

Pe Yelp puteti gasi recenzii ale companiilor locale din intreaga lume, astfel incat sa puteti afla ce cred alti utilizatori despre locuri inainte de a merge. Yelp nu numai ca te ajuta sa gasesti locurile din jurul tau oriunde in lume, dar iti ofera si parerea utilizatorilor, astfel incat sa stii daca merita sau nu vizitat.

Note!

Daca esti unul dintre acei oameni carora le place sa aiba totul organizat, aceasta este aplicatia ta. Cu note! va puteti organiza notele, listele si mementourile in aceeasi aplicatie foarte rapid si usor.

Carrot Fit

Antrenamentele intensive de cateva minute sunt la moda. Carrot Fit este o aplicatie care iti ofera un antrenament unic si intens al intregului corp in doar 7 minute . In plus, nu numai ca va permite sa castigati puncte pentru exercitiul desfasurat in aplicatia in sine, ci ne permite si sa urcam la nivel, sa obtinem realizari si multe altele prin aplicatia iPhone Health.

Livrari

Cu aplicatia Livrari poti urmari toate acele comenzi in asteptare care ajung la tine acasa intr-o clipa. Astfel vei putea sti mai mult sau mai putin cand trebuie sa ajunga fiecare lucru sau timpul estimat pe care ar trebui sa-l ia in functie de originea lui, printre altele.

Fintonic

Fintonic te ajuta sa tii evidenta banilor si a cheltuielilor pe care le ai , astfel incat sa poti vedea treptat pe ce ii cheltuiesti si chiar sa economisesti.

Previous articleRomane si carti despre ranile Holocaustului
Next articleSase functii iPhone pe care nu le veti gasi pe Android