Una dintre cele mai simple functii pe care le are iPhone-ul si pe care unii utilizatori de Android si-ar dori sa o aiba, este comutatorul pentru a putea pune sau nu dispozitivul in modul silentios. Este intr-adevar un real confort sa nu trebuiasca sa interactioneze cu dispozitivul intr-un alt mod pentru a putea alege sa stabilim aceasta setare, prin urmare, daca nu reusim, ne gandim care ar putea fi problema.

Asa ca, in acest articol, va vom spune despre cateva alternative cand vine vorba de remedierea acestei probleme.  

Verificati bine volumul telefonului

Primul lucru pe care ti-l recomandam sa-l faci este sa te asiguri ca comutatorul de sunet nu functioneaza cu adevarat pe iPhone-ul tau. De multe ori ne gandim ca avem dispozitivul dezactivat si totusi ceea ce se intampla este ca am scazut volumul la minim si bineinteles, cand schimbam pozitia comutatorului ne gandim ca mergem in modul sunet, cand invers. se intampla de fapt, eram in modul de sunet, sunet cu volumul redus la minim si trecem in modul silentios.

Prin urmare, primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne asiguram ca ceea ce esueaza cu adevarat este comutatorul, pentru a face acest lucru, in primul rand, mariti volumul iPhone-ului la maxim si, in al doilea rand, asigurati-va ca dispozitivul nu este in modul silentios. , pentru a face asta, uitati-va la comutator, cand avem iPhone-ul in modul silentios, comutatorul va fi in stanga si putem vedea o mica linie portocalie, dimpotriva, daca avem dispozitivul in modul sunet, comutatorul va fi in stanga dreapta.

Reporniti dispozitivul pentru a opri procesele de fundal

Repornirea dispozitivului este intotdeauna prima optiune pentru aproape orice problema, prin urmare acest caz nu avea sa fie o exceptie. Vorbim despre un comutator fizic, dar bineinteles ca functionarea acestuia poate fi intrerupta sau modificata din cauza unor probleme software. Uneori, un proces intern al terminalului poate afecta orice functie a iPhone-ului nostru si din acest motiv, de multe ori, cea mai simpla solutie propusa este repornirea terminalului.

Prin repornirea iPhone-ului facem sa dispara acele procese care ar fi putut fi trunchiate in timpul utilizarii dispozitivului nostru si care pot afecta alte functii ale dispozitivului.

Curatenia este intotdeauna esentiala

Multi utilizatori traiesc aproape obsedati de curatarea dispozitivelor noastre, pe langa faptul ca favorizeaza estetica iPhone-ului nostru, ajuta si la mentinerea lui intr-o stare mai buna pentru mult mai mult timp, printre altele, pentru ca previne multe „glitch-uri” precum posibilitatea ca iPhone nu se incarca prin cablu, cauzat de acumularea de scame in slotul conectorului Lightning, sau de exemplu, cazul despre care vorbim in acest articol. Se recomanda curatarea comutatorului cu un tampon de bumbac care, desigur, nu lasa scame sau reziduuri similare. Poate ca motivul pentru care a incetat sa functioneze este acumularea de scame si cu aceasta putem readuce functionalitatea acestui comutator foarte util in ziua noastra.

Restaurati-va dispozitivul

O alta dintre cele mai comune solutii la toate posibilele probleme pe care le pot prezenta dispozitivele noastre Apple este restaurarea. De asemenea, este recomandat sa efectuati o restaurare cel putin o data pe an, chiar daca iPhone-ul dvs. nu prezinta niciun comportament ciudat. Aceasta este o practica care aduce foarte mult beneficii sanatatii dispozitivului si va va mentine iPhone-ul intr-o stare mai buna in timp.

Prin urmare, daca spunem ca restaurarea dispozitivului este o practica care imbunatateste performanta iPhone-ului pe termen lung, o putem lua in considerare si ca posibila solutie la aceasta problema. Este intr-adevar un proces oarecum plictisitor, nu din cauza dificultatii pe care o presupune, sub acest aspect este destul de simplu si este suficient sa urmam pasii care sunt indicati pe calculatorul unde vrem sa il facem, oricum ne va dura un perioada considerabila de timp in In functie de viteza conexiunii dvs. la internet, cel mai bine este sa o faceti incet si calm.

Accesati asistenta tehnica Apple

Ultima optiune, mai ales daca nu locuiesti in apropierea unui Apple Store, este sa contactezi serviciul tehnic Apple, care este, fara indoiala, unul dintre punctele forte ale companiei. Excelentul serviciu post-vanzare al Apple este de obicei, in cele mai multe cazuri, foarte productiv si duce la o solutie usoara si eficienta la diferitele probleme pe care le putem avea cu dispozitivele noastre Apple. Aceasta recomandare este subliniata in continuare daca iPhone-ul dvs. se afla in garantia care acopera dispozitivul dvs.

Pentru a face acest lucru, amintiti-va ca puteti folosi telefoanele pe care Apple le pune la dispozitie clientilor sai, dar mai presus de toate, optiunea pe care va recomandam este sa o faceti prin intermediul aplicatiei „Apple Support” unde puteti alege intre diferite optiuni atunci cand vine vorba pentru a gestiona contactul cu compania in sine.

Previous articleCele mai bune optiuni de jocuri Roguelite care exista pe Mac
Next articleCum sa configurati dispozitivele din apropiere de pe Android