De la bun inceput, pot sa-ti spun ca ai noroc daca ai o casa cu doua etaje, pentru ca ai mai mult spatiu pe care sa-l aloci pentru diferite functii din locuinta ta. Zona de sub scari este o problema pentru multi oameni si familii astazi. Pentru ca literalmente nu stiu ce sa faca cu acest spatiu care este acolo gol sub scari. De aceea ne-am dat sarcina de a cauta cele mai bune idei pentru a profita de casa scarii. Unde poti vedea diferite colturi utile in care il poti transforma. Indiferent de cat spatiu ramane sub scari, pot sa-ti spun ca poti profita de el. Cu atat mai mult daca casa ta are spatii reduse, poate fi un spatiu utilitar.

Pe parcursul postarii, vom vedea ideile pentru a profita de cea mai populara casa a scarilor de pe web. Si careia ii gasim cu adevarat multe functii in favoarea familiilor moderne. Stiu ca vei iubi mai mult de unul, asa ca incepem cu sugestiile. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie! Hai sa o facem!

Transforma spatiul intr-o zona de lectura

Primele idei de a profita de casa scarii pe care o recomandam orbeste este sa transformam spatiul intr-o zona de lectura sau de studiu. Asta astazi poate fi de mare ajutor, mai ales daca ai copii si ei fac scoala online, poti folosi acest spatiu pentru a-si lua cursurile online sau pentru a-si face temele. De asemenea, puteti configura spatiul ca o librarie sau o biblioteca, cu mica dvs. colectie de carti, rafturi, o masa de lectura si o lampa de birou. Fara indoiala cheia este in detalii, poti transforma acest site intr-un spatiu cu adevarat functional. Luati in considerare aceasta optiune!

Transforma spatiul intr-o zona de lectura

Foloseste-l ca spatiu de depozitare

O alta dintre cele mai bune idei pentru a profita de casa scarii pe care o poti lua in considerare, mai ales daca sunt mai multi membri ai familiei, este sa o folosesti ca spatiu de depozitare. Fie ca comanzi mobilier incorporat, cu sertare sau rafturi, in care poti depozita tot felul de obiecte care de obicei nu au spatiu in restul casei. Poti aseza sertare pentru a depozita haine murdare, haine vechi, articole de sezon pe care de obicei nu le folosesti tot anul. Un exemplu perfect este ca putem depozita in aceste sertare sau spatii, schimbari de perdele, accesoriile de Craciun cu care impodobim casa, seturi de cearceaf, paturi, haine de iarna, pantofi de iarna etc.

Foloseste-l ca spatiu de depozitare

Transforma-l intr-un birou personal

Transforma-l intr-un birou personal, este o alta dintre cele mai bune idei de a profita de casa scarii pe care o poti lua in considerare in prezent. Mai ales pentru toti acei oameni care lucreaza de acasa din cauza pandemiei. Adaptarea unui birou de acasa poate fi solutia perfecta, pe langa transformarea acestui spatiu din casa intr-unul complet functional. Nu numai ca il poti folosi la munca, dar copiii tai il pot folosi si pentru a face temele etc. Veti avea nevoie de elemente cheie pentru a adapta acest spatiu intr-un birou complet functional. Incepand cu un birou sau o masa adaptata spatiului de care dispuneti.

Transforma-l intr-un birou personal

Restul este vorba de detalii, de exemplu, punerea la lucru a unui scaun confortabil, recomand si amplasarea unei lampi de citit, in cazul in care lucrezi noaptea. Carti, organizatoare de stilouri, note etc. De asemenea, puteti avea aici diferite dispozitive electronice pe care le utilizati in mod normal pentru a lucra, cum ar fi laptopul, incarcatorul, calculatorul, telefonul mobil, incarcatoarele etc. Nu uita de elementele care te pot ajuta sa decorezi acest spatiu precum tablouri, fotografii de familie sau elemente care te reprezinta 100%. Consultati imaginile de mai jos ce puteti adauga si transformati-l intr-un birou personal.

Transforma-l intr-un birou personal

Transforma-l intr-o baie de oaspeti

Transformarea acesteia intr-o baie cu vederi este o alta dintre ideile de a profita de casa scarii pe care ti le recomandam. Fara indoiala, este una dintre modalitatile prin care putem profita la maximum de acest spatiu special. De cand am transformat-o intr-o baie de oaspeti, nu este cu mult mai buna decat asta. Poate fi evident o baie foarte mica dar poate indeplini perfect functia de jumatate de baie. Care este completat doar de o toaleta si o chiuveta pentru persoanele care ne viziteaza acasa. Decorarea acestuia poate fi foarte simpla, simpla si minimalista, credeti-ma ca orice detaliu poate functiona. Verifica mai jos care sunt cele mai bune optiuni pe care le-am gasit pentru acest spatiu!

Transforma-l intr-o baie de oaspeti

Proiectati rafturi in casa scarii

Design rafturi in casa scarii, este o alta dintre ideile de a profita de casa scarii care mie personal imi place cel mai mult. Fara indoiala, acestea va pot ajuta sa organizati mai bine diferitele articole pe care le aveti acasa. Aceste rafturi nu pot servi neaparat ca depozitare, deoarece totul va fi la vedere. Mai degraba, le puteti folosi ca o modalitate de a mentine organizate articolele care apartin aceleiasi zone a casei. Le poti folosi si pentru a pune accesorii sau elemente decorative, precum fotografii de familie, oglinzi, figuri decorative, lumanari parfumate etc. Puteti pune si cartile preferate ale momentului.

De ce nu o consola pentru a asculta vinil. Figurile decorative sunt un element excelent pentru a decora acest spatiu. Complement cu lampi, cu plante decorative. Care sunt unul dintre elementele preferate pentru a decora acest spatiu. Sunt sigur ca va va placea rezultatul!  

Proiectati rafturi in casa scarii

Poate fi transformat intr-o zona TV

Poate fi transformat intr-o zona de televiziune este o alta dintre ideile de a profita de casa scarii la care apeleaza mai multa lume. Mai ales daca dimensiunea camerei sau a sufrageriei este foarte mica. Proiectarea sau adaptarea acestei zone pentru a pune televizorul poate fi solutia perfecta. Vei avea nevoie doar de o piesa de mobilier in care sa pui televizorul sau daca folosesti celebrele pandantive pentru televizoare. Aveti la indemana dispozitive electronice care sa va ajute sa va bucurati si sa profitati mai bine de acest loc. De exemplu, playere de film, comenzi, baterii etc.

Transforma-l intr-o sala mica

Terminam aceste idei incredibile pentru a profita de casa scarii, recomandandu-ti sa o transformi intr-un mic hol. Aceasta este o alta idee excelenta, care, de asemenea, va transforma complet spatiul, transformandu-l dintr-un spatiu complet plictisitor intr-un spatiu cu farmec si detalii de care se pot bucura toata familia, prietenii si vizitatorii in general. Unele dintre elementele cheie pe care trebuie sa le adaugi acestei zone pentru a o transforma complet intr-un hol, vor fi o canapea mica care se potriveste perfect in acest spatiu. Puteti adauga si o masuta, cu elemente decorative. Cum ar fi o vaza, niste carti sau reviste pentru vizitatori.

Alte detalii pe care le vom vedea in mod normal aici sunt telefonul de acasa, o oglinda, tablouri decorative sau fotografii de familie. Vezi mai jos gramada de idei pe care le-am gasit pentru acest spatiu. Sper sa te inspire si sa-ti dea idei pentru o sala fermecatoare, dar mai ales practica pentru locuinta ta si pentru nevoile tale. O sa-ti placa toate optiunile!

Previous article8 culori pe care le poti combina cu violet pentru o cromatica perfecta
Next articleSfaturi pentru a-ti organiza produsele de machiaj