Cauti culori care se combina cu violetul ? In aceasta postare vom vorbi despre 8 culori care va pot ajuta sa combinati cu violetul. Daca vrei inspiratie pentru a-ti putea decora casa cu culoarea ta preferata, te ajutam sa o alegi pe cea care ti se potriveste.

Culoarea violet este o culoare violet si apartine gamei de culori reci. Este o culoare care atrage foarte mult atentia, asa ca trebuie sa stii sa o imbini echilibrat, folosind mai ales tonuri neutre. Sa ne uitam la cateva exemple de culori care se potrivesc bine cu violet!

1. Combinatie de violet cu gri

Una dintre culorile care se potrivesc bine cu violet este gri . Culoarea gri este o culoare neutra, care poate fi usor combinata cu practic toate culorile. Aveam deja 12 culori care se combina cu gri, iar violetul era o optiune de luat in considerare. Utilizarea fundalului gri cu atingerea ocazionala de violet este cea mai buna solutie.

2. Combinatie de violet cu alb

Continuand cu exemplele de culori care se combina cu violetul , trebuie sa vorbim despre alb. Albul, ca si griul, este o culoare neutra care se imbina cu toate culorile care exista in gama cromatica. Folosirea unui perete mov si combinarea lui cu mobilierul alb este o idee grozava care trebuie pusa in valoare.

3. Combinatie de violet cu galben

Acum schimbam putin si iti vom prezenta o combinatie mult mai interesanta cu mov . Este vorba despre combinarea galbenului (sau mustarului) cu aceasta gama de culori. Combinatia este foarte echilibrata. Trebuie sa stii sa oferi note de violet si galben in asa fel incat sa fie in armonie. In aceste tipuri de combinatii, ar trebui sa adaugati si o culoare neutra precum gri sau alb, astfel incat sa nu fie prea stralucitoare si obositoare pentru ochi.

4. Combinatie de violet cu negru

O combinatie care se refera de obicei la erotism este combinatia de violet cu negru . Printre culorile care se combina cu violetul, negrul este o culoare care de obicei nu este folosita in prea mult volum in decoratiunile interioare. Este important sa-l folosesti cu tact, pentru a nu intuneca prea mult incaperile. Rezultatul combinarii negrului si violetului este foarte interesant.

5. Combinatie de violet cu maro

Daca vrei sa decorezi un interior cu un aspect clasic, una dintre culorile care se combina cu violetul care s-ar putea sa iti placa este maro. Tonurile de pamant se pot combina cu violet atata timp cat se face cu atingeri specifice. Dupa cum insistam, este important sa se creeze un echilibru intre diferitele culori .

6.Combinatia de violet cu bej

O culoare care se combina foarte bine cu mov, bej. Bejul este o nuanta calda care ne ajuta imediat sa cream spatii familiare si primitoare. Daca ceea ce iti doresti este sa nu pierzi acea esenta traditionala a vietii, poti miza pe decorarea cu mov si bej .

7. Combinatie de violet cu verde

Culoarea verde poate avea multe de spus si in combinatia de culori cu violet . Se pot crea medii moderne si contemporane care atrag multa atentie in casa. Este important, totusi, sa gasiti o modalitate de a crea o anumita armonie intre aceste doua culori, deoarece ambele sunt foarte izbitoare.

8. Combinatie de violet cu turcoaz

In sfarsit, in lista de culori care se combina cu violetul , trebuie sa adaugam si turcoazul . A da tuse de albastru intr-un decor mov ne poate da rezultate foarte frumoase.

Pe scurt, exista multe culori care se combina cu violetul , alegerea uneia sau a celeilalte depinde de gusturile tale personale. Mai presus de toate, nu uitati sa urmariti proportiile diferitelor culori pe care le faceti daca doriti sa ajungeti sa creati un interior echilibrat.

Previous articleCe sa mananci in functie de grupa ta de sange?
Next article7 idei pentru a profita de spatiul de sub scari