Daca esti un fotograf profesionist sau pur si simplu un fan foto caruia ii place sa aiba imaginile sale la cea mai buna calitate posibila, programul de editare foto Fotophire este fara indoiala alegerea ideala in ceea ce priveste programele de editare, atat pentru instrumentele sale usor de utilizat ceea ce il diferentiaza de celebrele programe foarte greu de manevrat, functiile sale extinse si toate acestea fara a tine cont de preturile sale mici.

Nu ezitati sa invatati cu acest ghid pentru a cunoaste in profunzime toate optiunile Fotophire care va vor permite sa va bucurati de imagini de inalta calitate in cateva minute si, de asemenea, vom arunca o privire la mai multe instrumente care va vor fi la indemana odata ce achizitionati Fotophire .

Ce ar fi o fotografie fara Editorul de fotografii?

Cu siguranta ati observat cum smartphone-urile moderne va permit o serie de optiuni de editare a fotografiilor, cum ar fi posibilitatea de a le aplica efecte vizuale, dar acestea sunt rare. Astfel, de la Fotophire veti avea acces la peste 200 de efecte care sunt stocate in biblioteca sa extinsa de filtre care va vor permite sa aratati ca o vedeta dintr-un film „de epoca” sau sa transmiteti acel sentiment care ar fi posibil doar cu o singura editare.

Dar asta nu este tot! Din instrumentul Photo Editor de la Fotophire vei avea acces unic si la alte utilitare precum „creative blur” cu care poti focaliza si estompa sectoare ale imaginii pe care le alegi, evident la indemana unui singur clic.

Un alt beneficiu interesant pe care ti-l ofera Photo Editor este „corectia culorii” din care vei controla tot ce tine de reglarea culorii precum balansul de alb, controlul temperaturii sau chiar indicatorul de saturatie. Toate acestea fara a numara restul functiilor disponibile precum incadrarea sau cele peste 15 actiuni pe care le puteti desfasura in aceasta zona Fotophire. Exista si alte optiuni, cum ar fi curbele de ton, estompare creativa si vignetare.

Una dintre aceste functii este suportul pentru rezolutie si format, care sunt cele mai extinse din acest program, deoarece admite rezolutii mari sau formate care merg de la jpeg standardizat la TIFF utilizat in prezent, trecand prin PNG, Jrx, BMP si multe altele.

Este randul a ceea ce ofera Photo Cutter

Cat de greu este sa eliminati fundalurile din fotografiile din vechile programe de editare, de aceea Fotophire este cu mult inaintea lor in aceasta optiune, deoarece din Photo Cutter o puteti realiza fara a fi nevoie sa fiti un expert in domeniul editarii, veti obtine in cateva secunde imagini de fundal transparente adevarate datorita tehnologiei foarte dezvoltate a programului mentionat.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa-ti incarci fotografia in puternicul sistem online al Fotophire, de unde trebuie doar sa selectezi ceea ce vrei sa elimini din imagini, ceea ce este ideal pentru cei care iubesc editiile creative, profitand desigur de sabloanele care Sunt disponibile. Tot din Photo Cutter exista instrumente mai clasice precum taieturi simple, atat in ​​rame, cat si prin selectie manuala. Hai, fotomontaje cu cateva clicuri.

Eliminati tot ce nu doriti sa vedeti cu Photo Eraser

Ultima, dar nu in ultimul rand, disponibilitatea Fotophire sunt instrumentele din Photo Eraser , cu ajutorul carora puteti elimina portiuni complete din fotografie fara a decupa imaginea, are chiar si posibilitatea de a clona fara a fi nevoie de calcule de pixeli, deoarece tehnologia Fotophire are grija de el, astfel incat sa puteti crea imagini uimitoare fara dificultate.

Filigranele va deterioreaza imaginile?

Rezolvati-l cu Photo Eraser! Cu tehnologia sa uimitoare Leading Color Detection, o parte din Photo Eraser poate efectua astfel de eliminare fara probleme si intr-un timp foarte scurt, veti fi uimiti de usurinta cu care efectueaza aceasta operatiune.

Dar stergerea lucrurilor nu este folosita doar pentru filigrane sau pentru a crea efecte interesante in cadrul imaginilor, Fotophire permite alte doua posibilitati din Photo Eraser, precum stergerea persoanelor din afara scenei (foarte importanta in fotografiile de strada). Nu trebuie sa uitam nici instrumentul de restaurare a fotografiilor vechi cu ajutorul caruia vei elimina acele pete enervante si daune neasteptate.

Daca aveti imagini de editat, atunci a sosit momentul sa utilizati Fotophire. Cel mai bine, va fi cu adevarat util in orice tip de context, indiferent de starea in care se afla imaginea ta. Doar aplicati avantajele pe care le ofera Fotophire pentru a va oferi solutia potrivita pentru fiecare dintre problemele care apar.

De asemenea, daca doriti sa treceti dincolo de instrumentele implicite ale programelor de editare, ar trebui sa fiti constienti de pluginurile programului. Cu ele va fi posibil sa efectuati un zoom digital de pana la 1000% fara a deteriora rezolutia sau a pixeliza fotografiile, puteti chiar imbunatati acele fotografii care au fost facute in lumina slaba. Fa-ti timp si profita la maximum de acest software grozav.

Previous articleTrecutul, prezentul si viitorul jocurilor video prin opt generatii de console
Next article20 de fapte amuzante despre consola Microsoft