Aceasta este una dintre cele mai recente inovatii oferite de smartphone-uri, unde acum aveti posibilitatea de a lua notite si fotografii in timp ce ecranul telefonului mobil este oprit, astfel incat sa puteti deveni un adevarat spion. Acest lucru se poate face atat pe un Android, cat si pe un iPhone, iar procedurile pentru ambele dispozitive sunt de obicei foarte asemanatoare si simple.

Cititi mai departe si aflati cum sa inregistrati un videoclip ascuns cu ecranul oprit .

Aceasta optiune pentru telefoanele mobile a impartit parerile: multi utilizatori sustin noul instrument, in timp ce altii nu sunt de acord cu acesta. Este bine sa aveti in vedere ca in aproape toate tarile este ilegal sa inregistrati sau sa fotografiati pe cineva in secret , deoarece poate fi o incalcare a vietii private a unei persoane.

Cum sa inregistrezi un videoclip ascuns cu ecranul oprit pe Android

Aceasta aplicatie a fost creata special pentru cei care doresc sa joace rolul unui spion. Trebuie remarcat faptul ca deschiderea unei aplicatii pentru camera pentru a inregistra sau a fotografia poate parea o idee deloc, dar cu acest nou instrument, puteti face ambele cu ecranul telefonului complet oprit sau in timp ce va aflati intr-o alta aplicatie de pe smartphone.

Prin urmare, va vom arata cum puteti face acest lucru intr-un mod foarte simplu atat pentru Android, cat si pentru iPhone. Cu acest nou instrument, utilizatorii de Android pot incepe sa inregistreze si sa faca poze fara ca altii sa observe, aceasta este cu siguranta o idee pe care utilizatorii ar putea sa o astepte de mult timp.

Acest lucru se poate face cu aplicatii care pot fi descarcate prin Google Play Store, toate fiind foarte reputate. Aceste aplicatii va permit sa faceti aceste lucruri fara ca altii sa observe si toate acestea se pot face cu ecranul oprit, astfel incat sa treceti neobservat de toata lumea. Pentru a finaliza acest proces, trebuie sa descarcati aplicatia „ Inregistrare video in fundal ” pe care o recomandam pentru acest tip de proces.

Daca doriti sa faceti o fotografie ascunsa sau sa inregistrati un videoclip cu ecranul oprit pe Android cu aceasta aplicatie, trebuie sa faceti urmatoarele:

1. Pentru a incepe, accesati mai intai contul dvs. Google Play, cautati aplicatia „Background Video Recorder” , dupa ce ati gasit-o, faceti clic pe butonul de descarcare.

2. Dupa cateva secunde/minute, cand aplicatia este incarcata, faceti clic pe optiunea „ Deschidere ”.

3. Acum veti vedea fereastra „ Termeni si conditii ” , apoi faceti clic pe „ Accept ”.

4. Apoi veti vedea pagina principala a aplicatiei, pentru a incepe inregistrarea trebuie pur si simplu sa faceti clic pe pictograma „ Inregistrare ”.

5. Dupa ce incepeti inregistrarea, opriti ecranul smartphone-ului sau intrati in orice alta aplicatie in timp ce telefonul mobil continua sa inregistreze.

6. Ei bine, daca vrei sa faci o fotografie ca spion, trebuie sa mergi in meniul mobilului tau, acolo vei vedea trei pictograme.

  • „Comanda rapida pentru fotografii”.
  • “Inregistrator video”
  • “Aparat de inregistrat”.

7. Pentru a face o fotografie, trebuie doar sa faceti clic pe pictograma ” Photo Shortcut ” , iar fotografia va fi facuta rapid, astfel incat sa nu trebuie sa mergeti la aplicatia camerei telefonului mobil, aceasta va va permite sa faceti o fotografie in doar cateva secunde si nimeni nu va observa.

Cum sa inregistrezi videoclipuri pe un iPhone cu ecranul oprit?

Astazi, exista un truc care va va permite sa va transformati iPhone-ul intr-un telefon spion pentru a inregistra videoclipuri fara priviri indiscrete. Acest lucru se poate face cu ecranul telefonului mobil complet oprit, fara a trezi suspiciuni. Trebuie sa fii constient de faptul ca, daca faci acest lucru, ar trebui sa fii atent, deoarece poate fi ilegal sa inregistrezi pe cineva fara consimtamantul sau acolo unde locuiesti .

Acest proces poate fi putin complicat, desi, odata finalizat, aveti nevoie de doar cateva secunde pentru a va pune in functiune. Aceasta optiune este ideala pentru cei care doresc sa inregistreze un moment sau o scena fara ca nimeni sa observe.

Pentru a putea inregistra un videoclip ascuns cu ecranul oprit, pur si simplu urmati acesti pasi:

1. Mai intai de toate trebuie sa deschideti Setari pe iPhone si apoi trebuie sa mergeti la General .

2. Apoi trebuie sa mergeti acolo unde scrie „ Accesibilitate ”.

3. Apoi alegeti sectiunea ” Zoom “.

4- Acum trebuie sa activati functia ” Zoom ” mutand butonul pana cand acesta devine verde.

5. Dupa aceea, trebuie sa atingeti ecranul de trei ori la rand pana cand apare o fereastra cu un meniu, in care trebuie sa alegeti „ Mariti la ecran complet ”.

6. Imediat, veti vedea alte setari, exista un glisor in partea de jos a ecranului telefonului dvs. mobil, acest lucru va va permite sa cresteti sau sa micsorati Zoom-ul, trebuie sa il reduceti la minim.

7. In cele din urma, alegeti optiunea ” Select filter “, in optiunile care apar, selectati ” Low light “.

Dupa finalizarea acestui proces, ecranul telefonului tau mobil se va intuneca complet, ceea ce este ideal pentru a incepe inregistrarea intr-un mod ascuns fara sa-ti dai seama. Nu e tare?

Previous articleCe este SEM in marketing digital?
Next articleCum sa folositi un manager de clipboard pe Android