Indiferent daca ascundeti fotografiile etichetate din cronologia dvs. sau pur si simplu lasati imagini etichetate in asteptarea aprobarii in examinarea cronologiei, adevarul este ca, daca continuati sa le etichetati intr-un fel, mai multe persoane le pot vedea decat credeti.

Avertismentul este ca, daca nu sunteti prieten cu persoana pe care o cautati, veti vedea doar fotografiile care sunt distribuite publicului sau etichetate de un prieten comun sau de un prieten al unui prieten.

Nu se poate controla  si nu este responsabil pentru continutul creat de utilizatori, postari, comentarii, trimiteri sau preferinte. Utilizatorilor li se reaminteste ca sunt pe deplin responsabili pentru continutul pe care il creeaza si pentru propriile postari, comentarii si trimiteri si ca garanteaza si despagubesc pe deplin si efectiv in legatura cu acest continut si capacitatea lor de a pune la dispozitie un astfel de continut, postari, comentarii. si depuneri.

Daca cineva te restrictioneaza pe facebook ce poti sa vezi?

Poate preferati sa lasati in urma o intalnire dificila sau preferati sa nu atrageti atentia asupra unui eveniment. Pe masura ce trece timpul, s-ar putea sa va simtiti mai putin inclinati sa ascundeti amintirile si mai bine pregatiti sa le oferiti un loc in cronologia dvs.

Daca doriti sa vedeti tot continutul ascuns, puteti parcurge intregul feed, incepand cu cea mai recenta postare. Daca sunteti in cautarea unei anumite publicatii, puteti da clic pe an sau pe luna pentru a o gasi mai rapid.

Dupa ce ati gasit continutul pe care doriti sa-l ascundeti, faceti clic pe cercul cu o linie diagonala prin el, in dreapta postarii. Cand faceti clic pe acest simbol fara, veti vedea un meniu care va permite sa permiteti continutul pe cronologia dvs., sa-l ascundeti sau sa-l stergeti.

Dupa ce ati deschis jurnalul de activitate, atingeti butonul Filtre si selectati Categorii. Deschideti optiunea Actiuni inregistrate si alte activitati din partea de jos a meniului. Apoi atingeti pentru a selecta Ascuns

Cum sa vezi daca cineva ascunde lucruri pe facebook?

Dar asta nu inseamna ca comentariul a disparut complet. Este inca vizibil pentru autorul original si pentru toti prietenii lor. Deoarece ei inca il pot vedea, nu vor sti ca le-ati ascuns comentariul.

Poate cel care comenta este un troll, sau poate este evident ca negativitatea lor nu are nimic de-a face cu pagina ta. Poate ca comentariul este direct spam. Puteti sa o ascundeti in loc sa incercati sa raspundeti sau sa lasati pe altii sa se alature firului de discutie.

Daca eliminati comentariul unui utilizator de pe pagina dvs., actiunea dvs. va fi imediat evidenta. Autorul original nu va putea sa-si gaseasca comentariul pe pagina dvs., ceea ce ar putea duce la mai multe comentarii negative sau chiar la o recenzie proasta.

In schimb, ascunderea unui comentariu il elimina din viziunea publica, dar nu din punctul de vedere al autorului original. Ei vor vedea in continuare comentariul si nu vor putea spune ca l-ati ascuns. In cel mai bun caz, situatia va ajunge la o concluzie fireasca.

Ascunderea comentariilor negative este o modalitate eficienta de a le elimina din Pagina dvs. fara a crea conversatii suplimentare. Dar inainte de a le ascunde, s-ar putea sa va fie util sa urmati acesti pasi.

Daca cineva te restrictioneaza pe facebook, iti poate vedea postarile?

Acelasi lucru este valabil si pentru oricine interactioneaza frecvent cu continutul tau. Sa presupunem ca vechiul tau prieten de la facultate comenteaza mereu actualizarile de stare sau fotografiile tale. Deoarece interactioneaza atat de mult cu continutul tau, postarile tale vor aparea mai frecvent in fluxul lor de stiri.

De asemenea, puteti controla cine nu doriti sa va vada continutul cu restrictii de public. Aici puteti restrictiona in functie de varsta, sex, locatie si limba. De exemplu, pentru urmatoarea carte stiintifico-fantastica pentru tineri pentru adulti, puteti restrictiona publicarea numai la persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani.

Previous article3 tactici simple de marketing prin e-mail
Next articleTwitter Chat: Ce este si ce avantaje are pentru companii?